Hogyan építheted fel profi sportkarriered mellett a visszavonulás utáni életedet?

A 2023-ban elindított új programunk egyik legfontosabb vívmánya a sportolói életút program kidolgozása. Arra biztatjuk sportolóinkat, hogy a profi sportolói karrier alatt tudatosan foglalkozzanak a jövőépítéssel. Gondolkozzanak előre, hogy vajon milyen lehetőségek várják őket a civil életben. Ebben tudunk segítséget nyújtani személyre szabott tanácsadással.

 

Mit jelent ez?

Felkutatjuk számodra a személyiségednek megfelelő lehetőségeket, álláskeresésben és a civil életben fellépő nehézségek leküzdésében, akár egy lakásvásárlás lebonyolításának intézésében segítünk. Ha érdeklődsz az Életút Program iránt, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Tudtad? Idén nyáron, 2023. június 22-én az NHLPA is bejelentette a saját sportolói életút programját,

NHLPA unlimited

NHLPA UNLMT karrier program

 

melyet NHLPA UNLMT -nek nevezett el. Unlimited – a sportolók érdeklődési és képességi körének megfelelő személyre szabott segítségnyújtás és a lehetőségeik feltérképezése a jégen vagy a jégen kívüli céljaik elérése érdekében. Mindezt azért, hogy a sportoló megtalálja a saját útját, bármilyen útról is legyen szó. Célja a segítségnyújtás, és a megfelelő képzés biztosítása tagjaik számára. Ez valóban unlimited! 

 

 

Ebben a programban egy olyan személyre szabott lehetőséget kapnak a szervezet tagjai, melyben hozzáférhetnek bizonyos intézményekhez vagy kapcsolatrendszerhez. Ezek új kapukat és lehetőségeket nyitnak számukra a sportkarrierjük vagy az utána következő évek során. Egy saját, külön erre a célre létre hozott felületen a tagok például hivatalos marketing, üzleti vagy akár ingatlanfejlesztési vagy ingatlanügynöki képzéseken vehetek részt. A program továbbá különböző szintű nyelvtanfolyamokat is tartalmaz, melynek időbeosztása az edzéstervekhez igazodik. A program sikeressége érdekében az NHLPA olyan intézményekkel kötött szerződést, mint a Stanford Graduate School of Business, a Sauder School of Business at the University of British Columbia vagy a Berlitz

Nem csoda, hogy máris nagy népszerűségnek örvend a program a tagok körében: az első résztvevők egyike Lars Eller, a Pittsburgh Penguins csatára.

 

Ha érdeklődsz a JÉSZ Sportolói Életút Program iránt, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön. Várjuk hívásodat!

Kérdésed van? Do you have any questions? Vedd fel velünk a kapcsolatot! Please contact us!
Jégkorongozók Érdekvédelmi Szervezete