A JÉSZ együttműködést kötött az Amata táplálékkiegészítő céggel!

 

Mi az Amata?

Az Amata táplálékkiegészítők hosszú ideje jelen vannak a nem csak a táplálékkiegészítők piacán, hanem a sportban is, különösen a jégkorongban. Partnereik közé tartozik a válogatott jégkorongozó Kóger Dániel vagy a sokszoros magyar bajnok és személyi edző Hegyi Ádám is.

Miért egyedi az Amata?

Magyarországon egyedülállóan készítenek norvég lazacból fehérjét, ami a legmagasabb minőséget képviseli. Miért fontos ez? Mert szervezetedet így nem terheled semmilyen tartósítószerrel, mesterséges színezékkel vagy olyan allergénekkel, mint a laktóz.

Ha kiemelkedő eredményekre törekszel, érdemes a pályán kívül is a minőséget keresned!

 

Miért jó az Amata a jégkorongozóknak?

Ahogy egy jégkorongozónál, úgy a táplálékkiegészítőknél is kulcsfontosságú a sebesség. Az Amata Lazacfehérjében található aminosavak villámgyorsan szívódnak fel, ami az izomépítésen túl abban is segít, hogy mielőbb regenerálódj ésújra bevethető legyél a pályán.

Ha pedig sérülés miatt mégsem léphetsz a jégre, akkor is érdemes Amatát fogyasztanod, mert ilyenkor megnő a szervezet fehérjeigénye. A 87%-os protein tartalommal rendelkező lazacfehérjénél kívánni sem lehet jobb társat a regenerációban.

+ 1 ok, hogy miért:

Könnyen csúszik, mivel állagában a gyümölcsleveket idézi meg. Biztos lehetsz benne, hogy nem terheli le a gyomrodat, így csak rajtad áll, hogy edzés előtt, után vagy akár közben iszod.

 

Milyen kedvezményeket nyújt az Amata a jégkorongozóknak?

 

Az Amatával az alábbi megállapodást kötötte a JÉSZ a sportolók számára:

  1. Termékeik webshopban történő vásárlása esetén minden jégkorongozó igénybe veheti ezt a 10%-os kedvezményt.
  2. Amennyiben JÉSZ tag vagy, számodra 20% kedvezményt biztosít az Amata vásárlásod végösszegéből, klikk a linkre!

 

 

 

 

TUDTAD?  

Szervezetünk folyamatosan köt megállapodásokat, hogy tagjaink kedvezményesen vehessenek igénybe bizonyos szolgáltatásokat. Ezek közül először az Amatát mutatjuk be Nektek! Olvasd át megújult programunkat is. Amennyiben további információra lenne szükséged, keress minket bátran!

©JÉSZ ©Amata

Kérdésed van? Do you have any questions? Vedd fel velünk a kapcsolatot! Please contact us!
Jégkorongozók Érdekvédelmi Szervezete